×

Error

The parameter "roksprocket.layouts..service" must be defined.

S septembrom se bo zopet pričelo novo šolsko leto in to je čas, ko se tudi v našem Centru ZANA  pričnejo izvajati uvodne ure Kundalini joge. Za tiste, ki še ne poznate te vrste joge, vam bom na kratko razložila pomen in namen izvajanje Kundalini joge. To je duhovna šola joge, ki je namenjena meditaciji in doseganju višjega stanja zavesti. Prizadeva si, da bi spečo energijo, ki spi v vsakem na dnu hrbtenice, prebudila in jo dvignila na površje, da bi dobili stik s sabo.

Kundalini joga vsebuje številne nize določenih vaj. Program vsake jogijske ure je drugačen. Če pa si  želite doseči točno določen cilj,  dobite niz vaj, ki jih doma sami izvajate štirideset, devetdeset ali še več dni.

En niz vaj imenujemo krija, medtem ko en niz spodbuja imunski sistem, drugi niz prebuja srčno čakro, tretji niz nas pripravlja na globoko meditacijo... Krije izvajate v določenem vrstnem redu določen čas in določeno število dni. Naučili se bomo tudi pravilnega dihanja, pravilno uporabljati dihalne zapore-bandhe. Pomemben cilj je tudi meditacija, pri kateri uporabljamo mudre, mantre ali pojemo.

Vse, ki bi se želeli spoznati s to jogo, vabim na uvodne ure, v sredo 13.9. in 20.9.2016, ob 19.30, v Center ZANA, Ljubljanska 25c. Jogo bom vodila certificirana učiteljica Kundalini joge -  Branka Reherman.

Vse dodatne informacije lahko dobite na številki 031 728 332- Branka in na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Sat Nam

Branka-Harsimran Kaur