×

Error

The parameter "roksprocket.layouts..service" must be defined.

Približno 6 tednov po porodu je telo mlade mamice pripravljeno, da s poporodno vadbo telesu pomaga ponovno doseči prejšnje stanje. Glavni poudarki vadbe so na krepitvi trebušnih mišic in mišic medeničnega dna, ki med nosečnostjo postanejo ohlapne in šibke, razmigali pa bomo tudi druge mišične skupine in tako celovito izboljšali telesno pripravljenost in počutje 

Dojenčki, tudi če bodo prvih nekaj minut morda nemirni (normalen odziv) se hitro navdušijo nad novim skupnim preživljanjem časa, mamica pa bo imela priložnost narediti nekaj zase.

Vadba traja eno uro in je namenjena mamicam in njihovim dojenčkom od 6. tedna do približno enega leta po porodu. Vaje bodo udeleženkam kar se da prilagojene, dojenje, hranjenje in previjanje dojenčka med vadbo pa je nekaj popolnoma naravnega in pričakovanega.

S seboj prinesite potrebščine za dojenčka, zase pa brisačo in vodo.

Vadba bo potekala v ponedeljek in v sredo ob 9.30 v dvorani Centra Zana, če vas še kar koli zanima, pišite ali pokličite This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.