Po poklicu sem fizioterapevtka, tako da se vsak dan srečujem z ljudmi, ki imajo različne težave in bolečine. Ko sem se spoznala z Bownovo terapijo, me je prevzelo dejstvo, da lahko na tako nežen in neboleč način dosežemo zelo dobre, če ne že prav vrhunske rezultate. Po končanem tečaju sem bownove posege začela uporabljati pri svojem delu in dobila veliko potrditev za učinkovitost terapije.

Zaradi velikega povpraševanja po terapiji s strani klientov sem se leta 2009 odločila, da začnem izvajati terapijo v popoldanskem času. Name se obračajo ljudje, ki imajo težave in bolečine v lokomotornem aparatu (bolečine v hrbtenici, poškodbe kolen, ramen, gležnjev,… trn v peti, bolečine v zapestju, obrabe kolkov,…), ki jim zdravniki svetujejo konzervativno zdravljenje ali kot pripravo na operacije.

Veliko je ljudi, ki iščejo pomoč zaradi močnih glavobolov, migren. Prihajajo tudi starši z dojenčki, ki imajo težave s kolikami, refluksom, spremenjenim mišičnim tonusom,…

Otroci se zelo dobro in zelo hitro odzovejo na samo terapijo. Nekaj pa je tudi klientov, ki imajo nevrološke težave in pri katerih terapija olajša simptome in dvigne kvaliteto življenja.

Res je lepo slišati, ko klienti povedo že po nekaj terapijah, da se tako dobro niso počutili že več let. Potem pokličejo po več mesecih in stanje samo vzdržujejo.