V zgornji etaži centra Zana je ca. 150 m2 velika večnamenska dvorana, kjer se čez leto izvajajo skupinske vadbe in terapije, občasno pa tudi večdnevni seminarji, tečaji in koncerti. Prostor je predvsem čez vikende prazen in ga je možno najeti za različna predavanja, telovadbe, izobraževanja… Cena je 10 EUR na uro, poleg dvorane pa je na uporabo tudi garderoba s tuši, ozvočenje, stoli in projektor.
V glavni etaži centra je tudi 5 soban, namenjenih različnim masažam, fizioterapiji, psihoterapiji itd. kjer delujejo terapevti in maserji centra. Vsaka izmed njih je opremljena v drugačnem slogu, v njih so tuši, masažna miza itd. Pod individualnimi pogoji so za občasen najem na voljo tudi ti prostori.

 • Lokacija

  Center se nahaja na južnem robu Velenja, na meji z vasjo Podkraj. Če prihajate iz Celjske strani, morate v dvopasovnem
 • Fotografije

  Lorem ipsum dolor sit amet, ne per rebum iriure eruditi. Quod scaevola sed in, omnesque quaerendum pro id, mea decore
 • Kontakt

  Za vse dodatne informacije glede zasedenosti prosim kontaktirajte Branko Reherman; 031 728 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Urnik zasedenosti

  URA/DAN PONEDELJEK TOREK SREDA ČETRTEK PETEK SOBOTA NEDELJA 9 30 TELOVADBA MAMICE Z DOJENČKI TRE TELOVADBA MAMICE Z DOJENČKI 16